ITWatch

Snap lover flere år med vækst på mere end 50 pct.

Techselskabet bag det sociale medie Snapchat forventer at hæve toplinjen med mere end 50 pct. årligt de kommende år.

Foto: Eric Thayer/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er nok en del topchefer, der rundt omkring vil misunde Snap for dets vækstudsigter. Særligt efter at selskabet tirsdag meldte ud, at det faktisk ser en fremgang på toplinjen på mere end 50 pct. om året flere år frem.

Meldingen fik mandag aktien i Snap, som er selskabet bag Snapchat, til at vende rundt fra et minus på 10,4 pct. til et plus på 11,1 pct. Naturligvis også støttet af en senere vending i det generelle aktiemarked.

Det var Peter Sellis, produktdirektør i Snap, der på selskabets første investordag nogensinde tirsdag fortalte, at det sociale medie er "i en position til at drive flere år med plus 50 pct. omsætningsvækst", skriver Bloomberg News.

Snap fremlagde desuden en vision for fortsat brugervækst, samtidig med at koncernen beskytter brugernes privatliv og data.

Tidligere på ugen krydsede Snap for første gang nogensinde en markedsværdi på 100 mia. dollar. Aktien er steget med knap 41 pct. siden nytår og er næsten tidoblet siden den seneste bund i marts sidste år.

I tirsdagens marked vendte S&P 500 et minus på 1,8 pct. til et lille plus på 0,1 pct.

Amerikansk tech-selskab bag Snapchat skuffer med prognosen 

Amerikansk techselskab springer i vejret på børsen 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs