ITWatch

Markedschef i SKI skifter til Atea

Markedschef i SKI, Bjarne Jørgensen, skifter den offentlige udbudsmyndighed ud med Atea. Det oplyser han i et opslag på Linkedin.

Foto: SKI PR

Nuværende markedschef i SKI, Bjarne Jørgensen, udskifter tilværelsen i den offentlige udbudssektor med en toppost i Atea.

Det skriver han i et opslag på Linkedin, hvori han fortæller, at han fra på mandag tiltræder en ny stilling som Account Director i it-selskabet.

Af hans Linkedin-profil fremgår det, at han har arbejdet i SKI siden 2013, dog med en kortvarig tilværelse som Business Manager i netop Atea tilbage i 2015. Et ophold, der blot varede to måneder, inden han returnerede til sin daværende stilling som chefkonsulent for den offentlige udbudsmyndighed.

Bjarne Jørgensen har tidligere haft stillinger i it-selskabet KMD samt som IT-servicechef i Frederiksberg Kommune. Siden 2016 har han været markedschef i SKI.

SKI-direktør lægger planer for at presse Microsoft og de andre softwareselskaber

Statens og kommunernes udbudschef: Virksomheder chikanerer med klager 

Mere fra ITWatch

Nodes bliver lagt i graven og genopstår som Monstarlab

Nodes, der engang var kendt som et dansk app-udviklingshus, skifter i dag navn til Monstarlab og sætter en stor streg under, at selskabet nu i højere grad er et konsulenthus og en del af et globalt setup. Det er kulminationen på flere års tilløb, siger dansk landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs