ITWatch

Softwareselskab med Preben Damgaard i ryggen køber australsk virksomhed

Danske Dixa køber australsk selskab for knap 100 mio. kr., skriver Børsen.

Foto: Dixa/PR

Den danske software-startup Dixa har købt det australske selskab Elevio for knap 100 mio. kr., skriver Børsen. Planen er, at Elevios teknologi skal integreres med Dixa, der står bag en intelligent kundeserviceplatform.

Sidste år rejste Dixa, der blev stiftet i 2015, 245 mio. kr. i en investeringsrunde fra blandt andre Preben Damgaard, Lars Thinggaard og Seed Capital.

I 2020 fordoblede selskabet sin omsætning, og væksten på toplinjen vil fortsætte i år, lyder det fra selskabet.

"Jeg kan sige, at vi rammer plus 150 millioner danske kroner i 2021. Det er et lidt konservativt bud på vores vækstrejse," siger Mads Fosselius, adm. direktør og medstifter af Dixa, til Børsen.

Preben Damgaard: "Havde jeg skulle starte forfra, var jeg gået i mine egne fodspor"

Dansk startup justerer strategien i ly af corona – udskyder amerikansk sats

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs