ITWatch

Thorborg: Ophør af hjælpepakker kan koste for Dinero

Dinero kan komme til at betale en del af prisen, hvis ophøret af coronakrisens hjælpepakker udløser konkurser, varsler Martin Thorborg, som fortsat venter vækst for selskabet.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Dinero kan komme til at betale for konsekvensen af, at hjælpepakkerne under coronakrisen udfases. Det venter Martin Thorborg, stifter og topchef bag softwarehuset, der leverer økonomistyringssystemer til mindre og mellemstore selskaber.

"Det er uvist hvad der kommer til at ske, når pakkerne ophører, men man kan sige, at mange af de selskaber, der hjælpes af hjælpepakkerne, er Dineros kernemarked i form af restauranter detailhandlen, mindre rejseselskaber og lignende. Det er vores målgruppe, så det kan naturligvis udløse en nedgang," siger Martin Thorborg til ITWatch, efter Dinero mandag fremlagde det bedste regnskab nogensinde for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs