ITWatch

Grundfos sparer millioner på grund af digitale møder

Digitale møder er blevet hverdag hos Grundfos, der hver måned sparer omkring 30 mio. kr., fordi man ikke mødes fysisk, skriver Børsen.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Grundfos sparer hver måned omkring 30 mio. kr. ved at holde digitale møder i stedet for fysiske, skriver Børsen.

I almindelige tider bruger selskabet knap 40 mio. kr. om måneden på rejser, møder og konferencer, men den post er på grund af coronakrisen skåret betydeligt, og de digitale løsninger har betydet, at forretningen fint har kunnet køre videre.

"Jeg har virkelig indset, hvor meget der faktisk kan lade sig gøre over Teams og Zoom og fungere fornuftigt. Og det har sparet os oceaner af tid," siger afgående topchef Mads Nipper til Børsen.

Grundfos har en plan om, at 20 pct. af de fysiske møder også efter coronakrisen skal spares væk og foregå digitalt.

7N-direktør: "Nu møder vi hinanden med mundbind og mistro" 

Simcorp-topchef om coronanedlukning: Der er kommet nye tricks i bogen som vi kan bruge på den anden side 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs