ITWatch

Trifork arbejder på en børsnotering

I løbet af 2021 vil softwareudvikleren Trifork gå på børsen, skriver medie, der har fået planerne bekræftet af stifter. Planerne er dog fortsat på et tidligt stadie.

Jørn Larsen ejer 23,9 pct. af aktierne i Trifork. | Foto: PR

It-selskabet Trifork vil på børsen i løbet af 2021, skriver Dagbladet Børsen med henvisning til flere anonyme kilder.

Stifter Jørn Larsen bekræfter dog planerne overfor mediet og siger, at man arbejder "intensivt" på det, men at man er i et tidligt stadie.

"Når man laver sådan nogle transaktioner, hvor der skal store investeringer ind, så er det noget, man kan arbejde på i lang tid, og ét minut før, det skal ske, lykkes det måske ikke alligevel," forklarer han.

Ifølge Dagbladet Børsen vil en børnotering højst sandsynligt finde sted på den københavnske fondsbørs og planen er ifølge mediet, at kapitalfonden Gro Capital skal sælge størstedelen af sine aktier, mens Jørn Larsen og en række ledende medarbejdere vil beholde en stor del af deres aktier.

Trifork udvikler software og var også fra 2007-14 børsnoteret i København, men har nu rykket sine aktiviteter til Schweiz.

Trifork er blevet bedre til at tjene penge i 2020

Trifork satser på machine learning for at indfri tocifret vækstmål 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs