ITWatch

SAS Institute vokser i Danmark og indfrier vækstmål – men usikkerheden truer i 2021

Et øget fokus bekæmpelse af snyd og hvidvask har ført til vækst hos SAS Institute i Danmark, som på trods af coronakrisen er vokset mere i første halvår af 2020 end i 2019. Målsætningerne for 2021 er dog sat på hold, fordi usikkerhederne er store i øjeblikket.

Foto: SAS Institute/Nils Holm/PR

Selvom coronakrisen har rullet ind over Danmark siden marts, har SAS Institute formået at øge sin danske forretning i det seneste halve år.

Selskabet har således haft 5 procents vækst i forretningen i Danmark i det første halvår af 2020, fortæller Keld Zornig, vice præsident for den nordiske region hos SAS Institute, til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs