ITWatch

It-gigant: Global talentmangel låser AI-projekter fast i pilotfasen

Der er rift om de dygtige it-talenter, og det gælder især dem, der har erfaring med kunstig intelligens. Virksomhederne skriger efter talenterne, men spilder samtidig de sparsomme ressourcer, mener direktør i SAS Institute.

Foto: SAS Institute/PR

Alt for mange AI-projekter kommer ikke ud at leve og rent faktisk skabe værdi, fordi projekterne ikke kommer længere end pilotfasen. Det er ikke blot en skam, men rent faktisk et stort spild af både tid, penge og talent.

Det mener Randy Guard, som er Vice President og marketingdirektør i SAS Institute, der siden opstarten i 1976 har arbejdet med dataanalyse og i dag har et stort fokus på kunstig intelligens.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs