ITWatch

Cbrain vinder ny ordre hos tysk myndighed

Danske Cbrain, der i 2019 udbyggede sit kontor i Berlin, har vundet en ny ordre hos en stor tysk myndighed.

Per tejs Knudsen er adm. direktør for Cbrain. Foto: Cbrain/PR

It-virksomheden Cbrain har vundet en ny ordre hos en af de store myndigheder i den tyske centraladministration.

Det danske selskab har i løbet af de seneste par år vundet flere udbud hos den pågældende myndighed, oplyser Cbrain i en meddelelse til fondsbørsen fredag.

It-selskabet leverer fagsystemer til myndigheden, som konfigureres og opsættes baseret på selskabets F2-standardsoftware.

I 2019 var myndigheden en af de største enkeltstående kunder målt på omsætningen hos Cbrain, selv om selskabet indtil videre kun har leveret til de mindre afdelinger.

"Myndigheden repræsenterer derfor et stort potentiale for Cbrain, hvis Cbrain formår at sælge yderligere løsninger til brug for myndighedens mange andre afdelinger og forskellige fagsystemer."

"Det er derfor glædeligt, at Cbrain nu kan annoncere en ny ordre hos kunden. Det underbygger, at Cbrain har mulighed for at udnytte dette potentiale," skriver selskabet i meddelelsen.

Cbrain fortalte i 2017 i et interview med Ritzau Finans, at selskabet i mange år har kæmpet for at komme ind på det tyske marked, der ifølge selskabets direktør primært er domineret af tyske konkurrenter.

I 2019 har det danske selskab udbygget sit kontor i Berlin som følge af en positiv udvikling i landet, og lige nu har selskabet 10 medarbejdere på kontoret.

Cbrain oplyser desuden fredag, at den seneste ordre giver anledning til en yderligere udbygning af kontoret.

Cbrain: Stærkt salg slår igennem på bundlinjen

Cbrain har indgået kontrakt med Erhvervsministeret

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger