ITWatch

Aarhusiansk softwareselskab taber knap 40 mio. kr. på bunden: Direktøren er tilfreds

Timextender, et softwareselskab fra Aarhus, kommer ud af seneste regnskabsår med et underskud på 39 mio. kr. før skat. Alligevel er ejeren tilfreds, da salget mere end fordobles.

Pavel Golovkin/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Pavel Golovkin/AP/Ritzau Scanpix

Familien Krog Iversen, der har tjent godt på blandt andet salget af Universal Robots, driver i dag softwareselskabet Timextender i Aarhus, og det seneste regnskabsår gav selskabet et minus på bundlinjen på 39 mio. kr. før skat.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Resultatet er noget bedre end året forinden, for underskuddet lød på 64 mio. kr., og medejer og adm. direktør, Heine Krog Iversen, er også fint tilfreds med året.

"Regnskabet viser, at vi følger planen, og det samme gør den aktuelle status. Vi fortsætter med at vokse med over 100 procent på salget," skriver direktøren i en mail til Aarhus Stiftstidende.

Softwarefirmaet har udviklet en software, der giver kunder et lettere overblik over de datamængder, de har liggende i skyen eller på servere. Heine Krog Iversens medejere, forældrene Henning og Birgit, har ifølge Aarhus Stftstidende i alt investeret omkring 180 mio. kr. i virksomheden.

Dansk tech-selskab indgår syv-årig storaftale med forsvaret

Miracle-direktør: Jeg ville have gjort rigtig meget anderledes

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger