ITWatch

Amerikansk IT-sikkerhedsfirma stiger i eftermarkedet efter regnskab

Crowdstrike, der er stiftet af tidligere McAfee-topfolk, steg torsdag i eftremarkedet oven på et regnskab, som overraskede analytikerne positivt.

Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Stfiter og topchef i Crowdstrike, George Kurtz Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Amerikanske Crowdstrike, der i juni gjorde sig bemærket med en kursstigning på hele 70 pct. på første dag som børsnoteret selskab, stiger i eftermarkedet torsdag i USA med 5,2 pct. efter selskabets regnskab for tredje kvartal.

Regnskabet viser et underskud på 35,5 mio. dollar mod et underskud på 42,3 mio. dollar i samme periode sidste år. Det justerede resultat per aktie opgøres til 7 cent, hvor analytikerne ifølge Factset havde ventet et underskud på 11 cent per aktie.

Omsætningen, som steg til 125,1 mio. dollar fra 66,4 mio. dollar i samme periode sidste år, var også over forventningerne blandt analytikerne, som her havde regnet med 118,8 mio. dollar.

Crowdstrike , der udvikler sikkerhedssoftware i skyen inden for finans, detail, sundhed og det offentlige, rejste i juni 612 mio. dollar på børsen, hvilket var en af de største noteringer nogensinde inden for cybersikkerhed.

Det skete gennem salg af aktier for 34 dollar, men på første handelsdag bragede aktien i vejret med 70,6 pct. til 58 dollar. Siden er den dog faldet lidt tilbage. Torsdag lukkede den i kurs 52,95 dollar efter et fald på 3,7 pct.

Crowdstrike blev grundlagt i 2011 af tidligere direktører fra McAfee, et andet cybersikkerhedsfirma. Blandt kunderne er detailkæmpen Amazon og storbanken HSBC.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger