ITWatch

Stifter tilbage i førersædet hos Alfapeople efter blot otte måneders fravær

Så sent som i marts overlod stifter Michael Gaardboe chefposten hos Microsoft-partneren Alfapeople til sin afløser Michael Rasmussen, men nu er han tilbage som direktør.

Michael Rasmussen er stoppet på direktørposten i Alfapeople, men han fortsætter i bestyrelsen, skriver Computerworld. Foto: PR / Alfapeople

Otte måneder efter Michael Gaardboe slap tøjlerne, er han tilbage som topchef i Alfapeople. Han overtager posten fra Michael Rasmussen, der fortsætter i bestyrelsen.

Det skriver Computerworld med henvisning til CVR-register.

Alfapeople blev stiftet i 2010 af Michael Gaardboe, som tidligere grundlagde softwareselskabet Columbus.

Alfapeople-koncernen har datterselskaber i USA, Latinamerika og Europa og yder it-rådgivning, implementering, vedligeholdelse og support af software-løsninger med afsæt i i Microsoft-produkter.

Selskabet er ejet af Michael Gaardboe, der efter han trådte tilbage som adm. direktør 1. marts fortsatte som bestyrelsesformand.

Hans afløser, Michael Rasmussen, kom fra en stilling som nordisk salgschef hos IBM, inden han tog over som adm. direktør. Tidligere har han haft en direktørstilling i Accenture og været vicepræsident for kundeledelse i NNIT.

Efter en årrække med vækst måtte Alfapeople sidste år konstatere en nedgang i forretningen, hvor selskabet kom ud med et underskud på minus 8 mio. kr. mod et overskud på 26 mio. kr. i 2017.

Columbus-stifters selskab lander millionunderskud – ny direktør har en plan

Tidligere underdirektør i NNIT får toppost i dansk konsulenthus

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger