ITWatch

Feriebolig-portal med dansk bagmand rejser 300 mio. kr. i investeringsrunde

Holidu, en portal for udlejning af ferieboliger, der tæller en dansker blandt stifterne, har netop hentet 300 mio. kr. fra en række fonde.

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Danske Rasmus Porsgaard stiftede i 2014 feriebolig-portalen Holidu sammen med de tyske brødre Johannes og Michael Siebers, og nu er lykkedes stiftertrioen at rejse 300 mio. kr. i en investeringsrunde.

Det skriver Børsen.

Virksomhedens portal indeholder ferieboliger på 21 markeder verdenen over, og antallet af månedlige brugere er mere end 10 mio.

Bag kapitalindsprøjtningen står blandt andet EQT og venturefonden Prime Ventures. Og det glæder Johannes Siebers, at det er lykkedes Holidu at tiltrække investorer af den kapacitet.

"Vi er utroligt stolte af at arbejde sammen med så stærke investorer som Prime Ventures og EQT Ventures. Med den seneste investeringsrunde vil vi være i stand til at vokse endnu hurtigere og levere et endnu bedre produkt og service til vores partnere, lejere og udlejere af ferieboliger," siger han til Børsen.

Disney-topchef forlader Apples bestyrelse

Overborgmester vil forsvare København mod techgiganter 

Mere fra ITWatch

TDC-netværk kører igen

Et længerevarende nedbrud lammede torsdag kunder på TDC Nets mobilnetværk - samt kunder fra andre teleselskaber, der ikke kunne komme i kontakt med TDC-kunder. Nu fungerer det igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs