ITWatch

Frank Rasmussen i verbalt slagsmål med konkurrent

Konkurrent beskylder Frank Rasmussen for at stjæle data i sin nye trafikapp Hopper. Som modsvar involverer telemillionæren nu sine jurister, skriver Computerworld.

Foto: Ritzau Scanpix/Christian Liliendahl

Der er udbrudt et verbalt slagsmål mellem to selskaber, der begge står bag apps til at advare om fartkontroller.

Det skriver Computerworld.

På den ene side står Freddy Sørensen fra firmaet Saphe, der står bag trafikappen Fartkontrol.nu. Han beskylder Frank Rasmussen for med sin nye trafikapp Hopper at stjæle data.

Hver gang Fartkontrol.nu laver en såkaldt trafikalarm dukker den op hos Hopper kort efter, siger Freddy Sørensen.

Men det afviser Frank Rasmussen, der stod bag Telmore, på den anden side. Han fortæller, at Hopper får data ind fra "samtlige konkurrenter" og vil nu få sine jurister til at gå ind i sagen. Det undrer ham, at Freddy Sørensen ikke har taget kontakt.

"Det vil vi ikke finde os i, men det finder han (Freddy Sørensen, red.) ud af senere i dag. Vi retter henvendelser til vores jurister. Hvis Saphe ikke vil rette henvendelse til os, må vi rette henvendelse til dem og få dokumentationen. Man kan ikke bare rette beskyldninger ud i den blå luft uden at dokumentere det," siger Frank Rasmussen til Computerworld.

Frank Rasmussen fremlægger planerne for Hopper

Serieiværksætter langer ud efter TDC 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs