ITWatch

Serieiværksætter langer ud efter TDC

Serieiværksætter og tidligere direktør i TDC langer ud efter TDC for, hvad han kalder urimelige priser på flytning af fiberkabel.

Foto: Meremobil.dk

Den tidligere serieiværksætter indenfor telebranchen, Frank Rasmussen, langer ud efter sin tidligere arbejdsplads TDC, som han ikke bare har arbejdet i, men også solgt selskaber til, som har gjort manden velhavende.

Nu er Frank Rasmussen utilfreds over det, han kalder store overpriser på flytning af et fiberkabel.

Frank Rasmussen er i dag bag selskabet Hopper, som han har opbygget sammen med rigmanden Ib Kunøe, og det er her, på selskabets adresse i Herlev, at Frank Rasmussen har bedt om at få flyttet en fiberforbindelse fra stueetagen til fjerde sal.

Det tager TDC 3500 kroner plus moms for for hver etage, man skal passere. Det fremgår af den mail, TDC har sendt til Hopper.

"Vi kan selvfølgelig godt bestille en flytning af den, men vil lige først gøre opmærksom på, at flytningen til 4. sal vil koste minimum 14.000  kr. Skal vi blot sætte det i gang, og i så fald er du kontaktperson til teknikeren?," skriver TDC.

Det er Frank Rasmussen stærkt utilfreds med.

"Det er helt utilstedeligt. Vi bor i en moderne bygning, som er udstyret med kabelkanaler overalt, som gør det utroligt nemt at flytte og forlænge en fiberforbindelse. Derfor er det en utrolig høj pris for at få flyttet forbindelsen fysisk til fjerde sal," siger Frank Rasmussen til ITWatch.

TDC skriver til ham, at han eventuelt selv kan gøre det i stedet.

"Hvis I selv kan trække et Lan-kabel fra stuen op til 4. sal, er I velkommen til at gøre det," skriver TDC Erhverv.

Men det vil Frank Rasmussen ikke.

"Gør vi det, så afskriver vi os al support fra TDC fremover, hvis noget går i stykker."

Han vil derfor klage over priserne.

"Jeg har indbragt sagen for Teleankenævnet. Jeg mener, det er meget høje priser," siger Frank Rasmussen.

ITWatch har forelagt klagen for TDC, der vil se på sagen og formentlig vende tilbage med en kommentar til klagen.

Frank Rasmussen solgte oprindeligt selskabet Telmore til TDC sammen med samme Ib Kunøe og har siden arbejdet i TDC som direktør i spidsen for selskabet Easy Mobile, før han startede nye selskaber som Bibob og Justfone.

Et år efter Plenti-salg: "Markedet er meget stille" 

TDC taber igen sag om trecifret millionbeløb til Skat 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs