ITWatch

Trustpilot om øget omsætning og trecifret milliontab: Det går lige efter planen

Den danske anmeldelsesside Trustpilot vokser med 30 pct. i omsætningen i 2017, mens bundlinjen fortsat styrtbløder millioner. Men det følger alt sammen virksomhedens vækstplan, lyder det fra stifter, som ikke afviser en kommende børsnotering.

Toplinjen tager et gedigent spring opad for den danske anmelderplatform Trustpilot, som i 2017 øger omsætninger med 30 pct. til 317 mio. kr. Bundlinjen ser dog med sit minus på 168 mio. kr. knap så kønt ud, men det er alt sammen en del af planen, lyder det fra ledelsen.

Det skriver Børsen.

Det er dog langt fra første år, hvor selskabets resultat ende i rødt. Faktisk har man ikke siden starten i 2007 landet et positivt regnskab, men da selskabet kører efter venturemodellen, med omsætningsvækst og udbygning af virksomheden for øje før man realiserer et overskud, så er stifter og adm. direktør, Peter Mühlmann, fint tilfreds.

"Regnskabsmæssigt kørte det snorlige, og alt gik næsten helt som planlagt. Den finansielle plan fortsætter i år, og vi har ikke nogen planer om at åbne kontorer i nye lande. Nu er det vigtigt, at vi er store i de lande, vi allerede er i," siger Peter Mühlmann til Børsen.

Selskabet er tidligere blevet rygtet på børsen. Første gang i 2016, hvor det blev skubbet til 2018, men det bliver heller ikke i år, lyder det fra direktøren. Han afviser dog ikke, hvis væskten fortsætter, at der inden for de næste tre år kan komme en børsnotering på tale.

Ny teknologichef vil slibe finansapp til: "Innovation er ikke, at vi skal flyve til månen" 

Regeringen vælter sig i kendte it-folk 

Tripadvisor fremlagde regnskabseventyr efter børstid 

Seed Capital flytter ind på Matrikel1 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs