ITWatch

It-chef i Atea-sagen: IBM og CSC-aftaler var lidt ligeså ulovlige

Tidligere it-driftschef i Region Sjælland mener, at aftaler med leverandørerne IBM og CSC var ligeså lovlige, som aftalen med Atea, der har placeret ham som tiltalt i retten (præciseret).

(Præciseret 14:55 02/11/2017 - Tidligere kunne det forstås, at it-driftschefen mente, IBM- og CSC-aftalerne var ulovlige. Han mener, at Atea-aftalen ikke er mere ulovlig, end de lovlige IBM- og CSC-aftaler.)

Atea-aftalen var ikke mere ulovlig end de gængse aftaler med it-leverandørerne IBM og CSC, vurderer tidligere it-driftschef i Region Sjælland, der er tiltalt for aktiv bestikkelse og underslæb af særlig grov beskaffenhed.

Det skriver Computerworld i mediets livedækning fra retten.

Det drejer sig om den såkaldte "Konto 2840," hvor der angiveligt er trukket penge til luksusrejser, gaver og lignende. Adspurgt af sin forsvarsadvokat fortæller den tidligere it-chef, at over 20 mennesker kendte til aftalen, og at kontoen i øvrigt også blev brugt til it-relaterede ting, og ikke kun luksus.

"Jeg anser begge aftaler med CSC og IBM for at være ligeså lidt ulovlige som aftalen med Atea," sagde den tidligere it-driftschef, ifølge Computerworld, i retten.

Forsvarer i Atea-sagen: Tiltale om bestikkelse er et juridisk krumspring

Tiltalt driftschef i Region Sjælland "bestemte alt"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger