ITWatch

Stor branchetilfredshed med 10-dobling af prisen på nyt offentligt it-projekt

Nyt it-system til bilskrotning bliver fire år forsinket og 10 gange så dyrt grundet større ambitioner for løsningen. Det vækker glæde i branchen.

Foto: Lars Hansen/RitzauFoto

1 mio. kr. og et halvt til et helt årsværk af en værdi på godt 550.000 kr., var oprindeligt budgettet for et nyt it-system til den danske bilskrotningsbranche og den såkaldte miljøordning.

Anderledes ser det ud i dag, hvor 1,3 mio. kr. allerede er brugt til en forundersøgelse, som har udmøntet sig i, at man nu sadler om, og Folketingets Finansudvalg har godkendt et nyt budget på 14,7 mio. kr. til it-løsningen. Det er altså blevet knap 10 gange så dyrt, som oprindeligt tiltænkt. Derudover bliver projektet knap fire år forsinket, bekræfter parterne overfor ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs