ITWatch

Region H investerer trecifret millionbeløb i netværk

I et nyt udbud forventer Region H at skulle investere et større trecifret millionbeløb i regionens netværksdrift.

Rigshospitalet på Østerbro i København. | Foto: Colourbox

Region Hovedstaden genudsender et udbud til en værdi af 264 mio. kr. Udbuddet omfatter drift, support, overvågning, vedligeholdelse og videreudvikling af regionens netværk på sundhedsområdet, idet man udvider syv af regionens hospitaler.

Det skriver Version2.

Prisen er dog ikke endegyldig, mens skal forhandles endeligt på plads med en eventuel vinder, idet der er tale om et "løst overslag" fra regionens side.

"Den anslåede kontraktværdi er et løst overslag på de forventede årlige driftsudgifter og de forventede årlige projektudgifter i kontraktens levetid. Vi har skønnet de årlige driftsomkostninger og de årlige projektomkostninger til ca. 44 millioner kroner i alt," skriver regionen i en mail til Version2.

I mailsvaret uddyber regionen, at vurderingen skyldes at projektudgifterne, som udgør omtrent halvdelen af beløbet muligvis er sat for højt, og at man derfor muligvis justerer ned i den endelige udbudsbekendtgørelse.

Professorer i hård kritik af Sundhedsplatformen 

Region Syddanmark: Sundhedsplatformens problemer spiller ingen rolle for fravalg 

Mere fra ITWatch

Dixa snupper Relatel-chef

Efter halvandet år på meddelte Relatel-chef Casper Bøyesen i går sin afgang fra Nuuday-virksomheden for at gå til Dixa.

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs