Region H investerer trecifret millionbeløb i netværk

I et nyt udbud forventer Region H at skulle investere et større trecifret millionbeløb i regionens netværksdrift.
Rigshospitalet på Østerbro i København. | Foto: Colourbox
Rigshospitalet på Østerbro i København. | Foto: Colourbox

Region Hovedstaden genudsender et udbud til en værdi af 264 mio. kr. Udbuddet omfatter drift, support, overvågning, vedligeholdelse og videreudvikling af regionens netværk på sundhedsområdet, idet man udvider syv af regionens hospitaler.

Det skriver Version2.

Prisen er dog ikke endegyldig, mens skal forhandles endeligt på plads med en eventuel vinder, idet der er tale om et "løst overslag" fra regionens side.

"Den anslåede kontraktværdi er et løst overslag på de forventede årlige driftsudgifter og de forventede årlige projektudgifter i kontraktens levetid. Vi har skønnet de årlige driftsomkostninger og de årlige projektomkostninger til ca. 44 millioner kroner i alt," skriver regionen i en mail til Version2.

I mailsvaret uddyber regionen, at vurderingen skyldes at projektudgifterne, som udgør omtrent halvdelen af beløbet muligvis er sat for højt, og at man derfor muligvis justerer ned i den endelige udbudsbekendtgørelse.

Professorer i hård kritik af Sundhedsplatformen 

Region Syddanmark: Sundhedsplatformens problemer spiller ingen rolle for fravalg 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

EU skruer op for energikrav til datacentre

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også