ITWatch

Fradrag, fastholdelse og forenkling er blandt iværksætterpanelets anbefalinger

I næste måned offentliggør iværksætterpanelet sine forslag til, hvordan samfundet kan bakke bedre op om opstartsfirmaer. Adgangen til kapital er afgørende, lyder det.

Tommy Ahlers it-iværksætter og formand for regeringens iværksætterpanel | Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Danmark skal ikke pakke sine iværksættere ind i vat, men lære at bakke dem bedre op økonomisk, juridisk, politisk og kulturelt.

Sådan lyder det overordnede budskab bag de forslag, som regeringens iværksætterpanel offentliggør i næste måned. Det 15 mand store panel blev nedsat af erhvervsminister Brian Mikkelsen i april med henblik på at gøre det lettere og mere attraktivt at starte nye virksomheder herhjemme - og formanden Tommy Ahlers løfter nu lidt af sløret for panelets anbefalinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs