ITWatch

Politikere efterlyser svar om coronapas

Siden regeringen lancerede, at Danmark får et såkaldt coronapas, har sundhedsordførerne ingenting hørt om udviklingen af passet, skriver Jyllands-Posten.

Foto: Jens Dresling

Sundhedsordførere på begge fløje kræver svar fra regeringen om udviklingen af det såkaldte coronapas. 

Det skriver Jyllands-Posten, der har talt med sundhedsordførere hos SF, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Radikale og Konservatve.

I starten af februar annoncerede regeringen sammed Dansk Erhverv og Dansk Industri, at den vil udvikle et coronapas, som skal bidrage til at sikre en forsvarlig genåbning. Siden har ordførerne ingenting hørt om coronapasset, lyder det enstemmigt fra ordførerne, skriver Jyllands-Posten.

"Vi bliver simpelthen nødt til at finde ud af, hvad der sker. Bl.a. fordi der er etiske problemer ved at anvende et vaccinepas, bl.a. i forhold til privatslivsregler og andet. Men vi har intet fået at vide," siger SF's sundhedsordfører, Kirsten Normann Andersen, til avisen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie PolicyWatch.)

IBM og Netcompany opfordrer regeringen til at sætte fart på vaccinepasset

E-boks melder sig på banen som mulig udbyder af digitalt coronapas 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs