ITWatch

IBM og Netcompany opfordrer regeringen til at sætte fart på vaccinepasset

Regeringen bør hurtigt udvælge leverandør til udviklingen af det såkaldte coronapas, lyder opfordringen fra IBM Danmark og Netcompany.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Regeringen bør sætte fart under udvælgelsen af leverandører til det såkaldte coronapas, som regeringen lancerede i starten af februar.

Sådan lyder opfordringen fra Carsten Juul Størner, ansvarlig for transportindustrien i IBM Danmark, og André Rogaczewski, adm. direktør i Netcompany, skriver Jyllands-Posten.

"Nu er det snart en måned siden, jeg stod i TV 2 News og sagde, at vi er klar til at levere en demo. Vi er klar til at implementere en løsning inden for en noget kortere tidshorisont, end det man lagde op til," siger Carsten Juul Størner til avisen.

André Rogaczewski efterlyser ligeledes på en hurtig afklaring. Skal udviklingen af vaccinepasset i udbud, skal det helst være et lynudbud, siger han til avisen.

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs