ITWatch

Rogaczewski og Bule vil have fremrykket investeringer i offentlig digitalisering

Topchefer i den danske it-branche samt Dansk Industri mener, at Danmark bør fremskynde investeringer i den offentlige digitalisering under coronakrisen.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

André Rogaczewski, topchef i Netcompany, Nana Bule, adm. direktør i Microsoft Danmark samt Lars Frelle, direktør i DI, peger i et debatindlæg i Børsen på, at Danmark bør øge investeringerne i den offentlige digitalisering, således at man sikrer fremtidens velfærdssamfund.

Parterne understreger, at digitale virksomheder i øjeblikket er presset på grund af coronakrisen, og det kan få konsekvenser – ikke blot for virksomhederne, men også for den offentlige digitalisering.

"Derfor bør vi handle, hvis vi skal have de bedste folk til at hjælpe det offentlige på den anden side af epidemien. Hvis vi fremrykker investeringer i mere digital velfærd, investeringer som alligevel før eller siden bliver nødvendige, kan vi skabe de bedste forudsætninger for vores fremtidige velfærdssamfund, samtidig med at vi hjælper virksomheder, genskaber vækst og bevarer arbejdspladser," lyder det i debatindlægget.

KMD-boss frygter for opbremsning i salget

Digitalisering skal styrke virksomheder efter krisen

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger