ITWatch

E-boks har haft 19 kritiske nedbrud i januar

Året er startet dårligt for E-boks, der i januar registrerede 19 kritiske fejl i sin digitale postkasse, skriver Version2.

Foto: PR

Det er ingen hemmelighed, at E-boks har haft usædvanligt mange nedbrud på det seneste, og nu kan Version2 fortælle, at it-selskabet i alt har registreret 19 såkaldte kritiske fejl i sin digitale postkasse.

"Januar 2020 har desværre fortsat den uheldige tendens fra de foregående måneder med en helt uvant, dårlig driftstabilitet. Vi nåede derfor ikke i januar vores SLA mål (serviceniveauaftale, red.)," skriver E-boks i en statusrapport til Digitaliseringsstyrelsen, som Version2 har fået aktindsigt i.

Problemerne har været så massive, at E-boks har skullet betale en bod af en ukendt størrelse til Digitaliseringsstyrelsen. Tidligere har styrelsen overfor ITWatch ytret utilfredshed med problemerne.

"Det er ikke tilfredsstillende, og det er ikke den service, vi forventer og har aftalt med E-boks. Vores fokus er at holde en tæt dialog med E-boks, så vi føler os betrygget i, at deres absolut vigtigste prioritet lige nu er at få løst de problemer," sagde Rikke Saltoft Andersen, kontorchef i  Center for Systemforvaltning i slutningen af januar.

Digitaliseringsstyrelsen holder E-boks i kort snor efter nedbrud

E-boks er nede igen 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs