ITWatch

E-boks er nede igen

For snart sagt hvilken gang er E-boks gået ned i et såkaldt omfattende nedbrud, som E-boks selv kalder det. Selskabet har ikke lagt nogen information ud om baggrunden for nedbruddet.

Foto: Jakob Skouboe

E-boks er igen gået ned og det er langt fra første gang. E-boks har over den seneste tid været ramt af en lang række nedbrud, uden man har kunnet forklare baggrunden nærmere. Der er tale om et Major System Outage, som det fremgår, når man forsøger at besøge sitet og logge ind. Man bliver også gjort bekendt med, at ens personlige informationer der ligger på e-boks, ikke er tilgængeligt.

Digitaliseringsstyrelsen har meldt ud, at man holder E-boks i kort snor og selskabet bag fik mange påtaler sidste år, lød det i et svar til Computerworld.

"E-Boks har betalt bod for alle de gange, de har overskredet SLA (Service Level Agreement, red.) for tilgængelighed i 2019 i henhold til kontrakten. Vi oplyser som udgangspunkt ikke størrelsen på opkrævet bod fra vores leverandører," skrev Digitaliseringsstyrelsen til Computerworld.

E-boks selv har forklaret, at man endnu ikke kender baggrunden for nedbruddene.

E-boks ramt af problemer med kø-system

E-boks ramt af problemer med kø-system

 

 

 

 

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger