ITWatch

Ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har hentet ny vicedirektør ind fra Finansministeriet.

Foto: PR

Signe Caspersen er ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen. Hun kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriets departement.

Her har hun arbejdet sammen med styrelsen, fremgår det af en meddelelse.

Signe Caspersen er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet. Hun har erfaring fra Finansministeriets departement, Statsministeriet samt Social- og Indenrigsministeriet/Børne- og Socialministeriet. Hun er hentet ind fra en stilling som kontorchef i Center for udgiftspolitik og modernisering.

"Signe kender den politiske dagsorden og har indgående kendskab til vores arbejdsområder, herunder ikke mindst det vigtige fællesoffentlige samarbejde med kommuner og regioner. Samtidig har hun flere års ledelseserfaring og en bred erfaring fra flere ministerier. Jeg er sikker på, at Signe bliver en stor gevinst for Digitaliseringsstyrelsen og glæder mig rigtig meget til, at Signe starter hos os i slutningen af januar," siger Rikke Hougaard Zeberg, direktør i Digitaliseringsstyrelsen.

Lars Neupart går ind i nyt sikkerhedsselskab 

Googles længst siddende landechef stopper 

 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs