ITWatch

Googles længst siddende landechef stopper

Han har siddet på posten i 14,5 år, men nu er det slut for den landechef i Google, der har været længst tid i stillingen. Ifølge ham selv har han arbejdet længere tid i Google end 99,5 pct. af sine kolleger på globalt plan.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Jan Grønbech stopper som landechef for Google i Norge.

Det skriver mediet digi.no.

Dermed er det et farvel til den længst siddende landechef i hele den globale koncern. Ifølge mediet har Jan Grønbech været chef i Norge i 14,5 år.

Han blev ansat i 2005, da Google Norge skulle etableres og har dermed været en drivende kraft i de store forandringer, der er sket siden da med machine learning og kunstig intelligens.

"Tiden er inde til at jeg går af som direktør for Google Norge. Efter 58 kvartaler med kontinuerlig vækst og 14,5 år i jobbet, har jeg arbejdet hos Google i længere tid end 99,5 pct. af mine kolleger på globalt plan," lyder det ifølge digi.no i en udtaleleser fra Jan Grønbech.

"Jeg er stolt og ydmyg over at være den længst siddende landechef i verden. Selv om der er grund til at fejre det, så kommer der også et tidspunkt i ens karriere, hvor man føler at tiden er inde til forandring. For mig er tiden inde nu."

Google havde en omsætning på omkring 3,5 mia. norske kr. i Norge sidste år.

Google-stiftere forlader topledelsen

Google anklaget for fyring af medarbejdere på grund spørgsmål til seperation af familier i USA

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger