ITWatch

Lærerne er fortsat utilfredse med Aula

Danmarks Lærerforening oplever utilfredshed fra lærerne om erstatningen for Skoleintra, men formanden for DLF's undervisningsudvalg ser lys forude. Hos udvikleren selv er der tilfredshed.

Jeanette Sjøberg er med i hovedbetyrelsen og formand for undervisningsudvalget i Danmarks Lærerforening. Hun oplever ikke, at lærerne er tilfredse med systemet Aula. | Foto: PR/Danmarks Lærerforening

Hos Danmarks Lærerforening (DLF) er der stadig ikke tilfredshed med det nye system Aula. Grunden til det er, at der fortsat er negativ feedback fra foreningens medlemmer.

"Den ene ting er problematikken om lærernes private Nemid. Der er rigtig mange steder, hvor arbejdsgiver ikke har fået lavet en alternativ løsning, så lærerne er nødt til at bruge deres private Nemid," siger Jeanette Sjøberg, medlem af hovedbestyrelsen og formand for undervisningsudvalget i DLF, til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs