ITWatch

Kombit kender ikke omfanget af Aula-regning til kommunerne

En række omkostninger er ikke medregnet i de budgetterede 400 mio. kr., som kommunerne skal betale for Aula. Derfor kan projektet blive endnu dyrere, skriver Computerworld.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Omkostninger til overflytning af data, lønninger til knap 100 konsulenter samt indkøb af widgets - tilføjelser til systemet - er ikke talt med, da regningen på 400 mio. kr. til kommunerne og intranetsystemet Aula blev opgjort.

Det skriver Computerworld.

Derfor er der heller ikke noget overblik hos Kombit om, hvor stor efterregningen til kommunerne bliver. Men selskabet forklarer til Computerworld, at der er så stor forskel på måden, hvorpå skoler og kommuner håndterer overgangen, at det er meget svært at regne på omkostningerne.

"Derfor har Kombit ikke mulighed for at gå nærmere ind i en beregning af, hvad de enkelte kommuner måtte have af konkrete omkostninger ved at gå fra Skoleintra til Aula," skriver Henrik Kirkeskov, pressechef hos Kombit, i en mail til Computerworld.

Aula er udviklet af Netcompany og skulle egentlig have gået i luften, da de danske skolelever mødte ind til det ny eskoleår efter sommerferien. Men løsningen var ikke klar, og derfor blev den først rullet ud, da eleverne var på efterårsferie i uge 42.

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs