ITWatch

Kombit kender ikke omfanget af Aula-regning til kommunerne

En række omkostninger er ikke medregnet i de budgetterede 400 mio. kr., som kommunerne skal betale for Aula. Derfor kan projektet blive endnu dyrere, skriver Computerworld.

Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Omkostninger til overflytning af data, lønninger til knap 100 konsulenter samt indkøb af widgets - tilføjelser til systemet - er ikke talt med, da regningen på 400 mio. kr. til kommunerne og intranetsystemet Aula blev opgjort.

Det skriver Computerworld.

Derfor er der heller ikke noget overblik hos Kombit om, hvor stor efterregningen til kommunerne bliver. Men selskabet forklarer til Computerworld, at der er så stor forskel på måden, hvorpå skoler og kommuner håndterer overgangen, at det er meget svært at regne på omkostningerne.

"Derfor har Kombit ikke mulighed for at gå nærmere ind i en beregning af, hvad de enkelte kommuner måtte have af konkrete omkostninger ved at gå fra Skoleintra til Aula," skriver Henrik Kirkeskov, pressechef hos Kombit, i en mail til Computerworld.

Aula er udviklet af Netcompany og skulle egentlig have gået i luften, da de danske skolelever mødte ind til det ny eskoleår efter sommerferien. Men løsningen var ikke klar, og derfor blev den først rullet ud, da eleverne var på efterårsferie i uge 42.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger