ITWatch

It-råd: Boligbeskatning er en overordenlig kompleks opgave

Statens It-råd vurderer, at opgaven med at digital boligbeskatning er så kompleks, at den er tæt på umulig. Det skriver Politiken.

Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

I et brev fra Statens It-råd til Skattestyrelsen fra august konkluderer rådet, at Skatteministeriet ikke har fremlagt en samlet plan for at løse opgaven med boligbeskatning, som i forrige uge blev udsat yderligere tre år.

Det skriver Politiken.

Rådet kalder opgaven "overordentlig kompleks" og tilføjer i sit brev, at en bedre planlægning af opgaven kunne have gjort den mere overskuelig. Ligesom rådet også mener, at tidsplanen for projektet har været helt skæv, hvilket også er baggrunden for, at skatteminister Morten Bødskov (S) måtte udsætte projektet. 

"En mere realistisk plan af programmets gennemførelse vil nedbringe sandsynligheden for, at programmet allerede i udgangspunktet er på en umulig opgave", skriver rådets næstformand, Birgit Nørgaard, ifølge Politiken i brevet.

Mere fra ITWatch

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs