ITWatch

Løkke lægger op til opgør med regionernes it-systemer

Sundhedsplatformen har skabt meget bøvl, som regeringen gerne havde været foruden, siger statsministeren under præsentationen af regeringens sundhedsreform.

En række ministre er til stede under præsentationen af regeringens sundhedsreform | Foto: Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lægger luft til it-systemet Sundhedsplatformen og varmer op til en ny struktur omkring it-systemer i sundhedssektoren.

"Vi synes, det havde været klogere, hvis man havde udviklet ét it-system i stedet for en Sundhedsplatform i Østdanmark med alt det bøvl, det har skabt, og nogle andre løsninger i Vestdanmark," siger statsministeren under præsentationen af regeringens længe ventede sundhedsreform.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs