ITWatch

Kombit har fundet vinder i mini-projektkonkurrence

For fjorten dage siden udskrev Kombit en mini-projektkonkurrence om Socialt Frikort, og nu er vinderen fundet, skriver Computerworld.

Foto: Kombit

Det københavnske softwareselskab Knowledge Cube har vundet Kombits mini-projektkonkurrence om Socialt Frikort. Det skriver Computerworld.

Konkurrencen blev udskrevet for 14 dage siden med en indleveringsfrist den 25. september. Den korte proces skyldes, at løsningen allerede skal i drift 1. januar 2019.

”Jeg er glad for, at vi er lykkes med at gennemføre en projektkonkurrence på 14 dage. Det er en interessant måde til at få et digitaliseringsprojekt hurtigt ud over rampen, og det er noget, som vi er meget interesseret i hos Kombit og kommunerne,” siger Inge Speiermann-Vognsen, markeds- og innovationschef i Kombit, til Computerworld.

Kombit fortæller desuden, at kun to virksomheder deltog i konkurrencen.

Knowledge Cube, der har omkring 40 medarbejdere og sidste år havde et driftsresultat på godt 3 mio. kr., får 100.000 kr. i præmie som vinder af mini-projektkonkurrencen.

Kombit udskriver ny mini-projektkonkurrence

Kombit-direktør ind i Statens it-råd

Kombit: Al data bliver krypteret i ny it-platform til folkeskoler 

Kunstig intelligens er på dagsordenen i kommunerne

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs