ITWatch

Datalogi-professor giver medier skylden for forfejlede offentlige it-projekter

Pressen er urimelig kritisk overfor offentlige it-projekter, hvilket i sidste ende skader løsningerne, lød det fra datalogi-professor på en konference på Københavns Universitet ifølge Version2.

Foto: Colourbox

Offentlige it-projekter fejler sjældent, og når det sker, er det hovedsageligt pressens skyld.

Sådan lød meldingen fra datalogiprofessor Stephen Alstrup fredag på konferencen "Gode Offentlige It-projekter" på Københavns Universitet.

Det skriver Version2.

Ifølge professoren fra Københavns Universitet oplever han en hetz mod offentlige it-projekter, der bevirker, at it-projektlederne er modvillige mod at bede om flere penge, selvom det er nødvendigt for at få det bedste ud af et givent projekt af frygt for kritik fra medierne.

"De eneste, der kan takke sig selv, når der en gang imellem går noget galt - det er pressen," sagde Stephen Alstrup ifølge Version2.

Ifølge mediet sammenlignede datalogi-professoren kritiske journalister med "fulde fodboldtosser, der diskuterer landstrænerens strategi."

Rigsrevision er bekymret for EFI-efterfølger: Lever ikke op til en række krav 

Storstilet it-platform i Nationalbanken næsten dobbelt så dyr som ventet 

Fejl i opdatering af Sundhedsplatformen gav forkert udløbsdato på medicin 

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs