ITWatch

DI's digitale topchef ny klummeskribent på ITWatch

Lars Frelle-Petersen bliver ny fast klummeskribent på ITWatch. Han er digital topchef i DI og sidder med i den øverste ledelse i brancheorganisationen. Frelle har en omfattende karriere bag sig primært inden for offentlig digitalisering.

Foto: PR/Dansk Industri/Sif Meincke

ITWatch kan byde velkommen til DI's digitale topchef Lars Frelle-Petersen som ny, fast klummeskribent. Lars Frelle er tidligere i år tiltrådt som topchef i DI med ansvar for netop den omfattende digitalisering, dansk erhvervsliv gennemgår nu.

En digitalisering, der betyder, at danske virksomheder og særligt små og mellemstore, skal rustes godt til den omstilling, der venter.

Hans første indlæg handler om et af de områder, Lars Frelle-Petersen ser som meget vigtige, nemlig udbredelsen af kunstig intelligens.

Lars Frelle har en lang karriere bag sig i ikke mindst Digitaliseringsstyrelsen, hvor han var topchef, før han rykkede til departementet, nærmere bestemt Moderniseringsstyrelsen, med ansvar for udrulning af mange af de digitale politiske tiltag, regeringen er barslet med.

Fra marts i år rykkede han så ud af Finansministeriet og ind på Rådhuspladsen i København i DI´s hovedsæde som direktør med ansvar for digitalisering.

Lars Frelles første klumme kan læses her.

 

Her er Lars Frelles planer for digitalisering i DI 

Lars Frelle: Offentlig it er fastlåst i en stivnet rolle

 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs