ITWatch

Staten jagter Oracle-leverandør i nyt millionudbud

Moderniseringsstyrelsen søger i et nyt udbud en leverandør til statens Oracle-programmer, hvor den fireårige kontrakt har en værdi på et tocifret millionbeløb.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Et nyt udbud er på vej fra Moderniseringsstyrelsen, hvor der ledes efter en leverandør til at vedligeholde og servicere Oracle-programmer. Det omfatter både Statens IT, Forsvaret, Skatteministeriet, Politiet og Styrelsen for IT og Læring, der er tvunget til at benytte vinderen af aftalen.

Det skriver mediet Version2.

Udbuddet har en værdi på 65 mio. kr., og kontrakten løber i fire år uden mulighed for forlængelse. Ifølge mediet omfatter udbuddet infrastruktur som en service (IaaS), vedligeholde og service samt tilkøb til statens Oracle-programmer.

Mediet skriver videre, at de er tvunget til at bruge leverandøren, når det gælder "statens sikkerhed eller rigets forsvar". Denne tvang omhandler ikke selve IaaS-delen i udbuddet, hvor institutionerne har mulighed for at benytte sig af aftalen med den nye leverandør.

Tidligere onsdag trak Energinet et udbud til SAP-udbud tilbage grundet fejl i udbudsmaterialet, hvor begge kontrakter er blevet stoppet for at blive sendt i genudbud.

Landbrugsstyrelsen i millionstort it-udbud

Oracle protesterer over milliardkontrakt 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs