ITWatch

NNIT-direktør forsvarer udskudt opdatering af Sundhedsplatformen

Beslutningen om at udsætte opdateringen til Sundhedsplatformen er fornuftig, lyder det fra Epics underleverandør NNIT til ITWatch. Ifølge vicedirektøren arbejdes der stadig på at komme problemerne med medicinmodulet til livs.

Jan Kold, vicedirektør i NNIT. | Foto: NNIT /PR

Det er fornuftigt, at regionerne har valgt at trække i håndbremsen med den store opdatering, der var planlagt til at blive rullet ud på hospitalerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland til november. I stedet er den nu udskudt til februar.

Sådan lyder det fra Jan Kold, vicedirektør i NNIT, som er underleverandør til Epic. Før Epic vandt opgaven, var han it-direktør i Region Hovedstaden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs