ITWatch

Kuldsejlet it-projekt blev udskudt fire gange af Københavns Universitet

Københavns Universitets nu droppede it-system til personaleadministration blev udskudt fire gange, inden det blev lagt i graven. Universitet nægter at give en begrundelse.

Foto: Københavns Universitet/PR

Fire gange blev deadline skubbet, inden Københavns Universitet (KU) valgte at lægge et nyt it-system til personaleadministration endeligt i graven.

Det skriver Version2, som har fået aktindsigt i KU's kontrakt med leverandøren Azets.

Udviklingen af systemet begyndte allerede i 2013, og det skulle oprindeligt have været i stabil drift i marts 2016. Det blev skubbet til maj samme år, herefter udskød man ibrugtagningen til oktober 2017 for så at sætte deadline medio maj 2018, inden man valgte at lægge sig fast på oktober 2018.

For nogle måneder siden droppede KU så helt systemet, og siden har det ikke været muligt for Version2 at få en begrundelse fra KU. ITWatch prøvede også for noget tid siden at få en begrundelse – men meldingen fra KU var også her ingen kommentarer.

Københavns Universitet vil ikke kommentere skrottet it-projekt

Fem års spildt arbejde: Københavns Universitet dropper nyt it-system 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs