ITWatch

Sundhedsplatform udskyder patientregister

Version2 skriver, at sundhedsplatformen har betydet, at register over patienter bliver udskudt.

Foto: Jyllands-Posten/Jens Dresling

Den nye version landspatientregisteret bliver ikke klar til tiden.

Det skriver Version2.

Det skulle det ellers have været som følge af Sundhedsdatastyrelsens 2020-strategi. Version2 har oplysningerne fra interne dokumenter, som mediet er kommet i besiddelse af fra Sundheds- og Ældreministeriet.

Registret, der kaldes LR3, skulle have været sat i drift samtidig med den nye version af Sundhedsplatformen 3. november 2018, lyder det.

Men det når man ikke og det skyldes forviklinger med sundhedsplatformen.

"Danske Regioner har på møde den 4. juli 2018 om aktuelle udfordringer og risici i implementeringen af LPR3 oplyst, at der er betydelig usikkerhed forbundet med realisering af den aftalte implementeringsplan, hvormed regionerne skal overgå til LPR3 primo november 2018," lyder det i dokumentet fra Sundheds- og Ældreministeriet.

Utilfredse borgere vil have Folketinget på banen efter kritik af Sundhedsplatformen 

National telemedicinsk infrastruktur ramt af forsinkelse: Leverandører kræver mere tid 

 

 

 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs