ITWatch

Sundhedsdatastyrelsen skruer op for sikkerhedsberedskab

Efter kritik fra Rigsrevisionen vil Sunhedsdatastyrelsen ansætte flere medarbejdere på området for datasikkerhed, skriver Computerworld.

Foto: Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen vil hente tre nye medarbejdere ombord til it-sikkerhedsområdet.

Det skriver Computerworld.

Sundhedsdatastyrelsen leder efter folk til at gennemføre risikovurderinger og sikre, at der bliver ført tilsyn med informationssikkerheden.

"Ligesom alle andre er vi under konstant beskydning, så derfor er det vigtigt at have et stærkt beredskab, og det kommer til at kræve flere kræfter. Vi får jo ikke færre systemer," siger Lisbeth Nielsen, direktør for Sundhedsdatastyrelsen.

Statsrevisorer: Utilfredsstillende it-beskyttelse hos fire statslige institutioner

Her er de digitale forslag i regeringens lovkatalog

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger