ITWatch

Danmark ligger helt fremme i forhold til at bruge digitale løsninger

En veluddannet befolkning og virksomheder, som ikke frygter digitale løsninger, sender Danmark helt i top.

Foto: Colourbox

Danmark er godt rustet til en stadigt mere digital fremtid.

Det viser en international undersøgelse fra den uafhængige business-skole IMD, der kårer Danmark som verdensmester ud af 63 lande, skriver Berlingske Business.

Landene er blevet vurderet på, hvordan de udforsker og tager digitale teknologier til sig, og hvilken betydning digitale løsninge rhar for alt fra politiske beslutninger til forretningsmodeller og samfundet generelt.

For Dansk Industris digitaliseringschef Lars Frelle-Petersen er undersøgelsen en god indikator på, at Danmark gør noget rigtigt:

"Noget af det, som gør, at vi ligger i top, er den veluddannede befolkning, at virksomhederne er gode til at tage digitale løsninger til sig og at samfundet er god til at omstille sig," siger han til Berlingske Business.

Millionprojekt skal sætte gang i virksomheders brug af big data

Digitaliseringen fylder godt op på Folkemødet 2018 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs