ITWatch

Skats nye millardprojekt forsinket og stiger i pris

Det kan koste dyrt for Skat, at det store it-projekt med udskiftningen af 25-it-systemer ser ud til at blive udskudt med tre år, skriver Version2.

Foto: ritzau/Thomas Borberg

Udskiftningen af Skats it-systemer, hvor 25 it-systemer skal byttes ud med nye, ser ud til at blive både forsinket og dyrere.

De nye it-systemer kommer på baggrund af en ny toldforordning og koster op mod to mia. kr. Planen, der er et af de største it-projekter nogensinde, ser dog ud til at blive dyrere, hedder det i en rapport fra Deloitte, der er lavet til ministeriet.

Det skriver Version2.

"En forlængelse ind i 2021 vurderes konservativt at medføre yderligere udgifter på 300-550 mio. kr.," oplyses det i rapporten, som mediet har fået aktindsigt i.

It-projektet var oprindeligt planlagt til at stå færdigt i 2020, men er nu blevet skudt til 2023, skriver mediet videre.

Dansk finansminister angriber EU-forslag om digital skat

Skat skal udskifte it-systemer for op mod én milliard 

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs