ITWatch

Systematic skal levere bibliotekssystem i Grønland

It-løsningen Cicero skal rulles ud hos Grønlands Landsbibliotek. Den er i forvejen i brug i Darnmark.

Systematic og Grønlands Landsbibliotek har indgået en aftale om leverance af et nyt system til folkebiblioteker og biblioteker på de videregående uddannelser i Grønland.

It-løsningen Cicero anvendes allerede i 97 danske kommuner og skal nu benyttes af bibliotekarer i Nuuk og Qaqortuq, oplyser Systematic i en pressemeddelelse. Systemet hjælper med at organisere og strukturere administrative opgaver.

Hos Systematic er Vice President Martin Brøchner-Mortensen tilfreds.

"I Danmark har Systematic i løbet af det seneste år hjulpet to kommuner om ugen med overgangen til Cicero - og vi får rosende ord med på vejen om funktionerne, samt hvor nemt det er at tage løsningen i brug. Den kombination betyder meget for bibliotekerne - og det er noget, vi oplever en stigende interesse for, også internationalt," siger han i pressemeddelelsen.

På den anden side af bordet betoner man betydningen af oplysning og uddannelse:

"Derfor ser vi frem til at få en moderne it-løsning, som vi forventer kan understøtte dette," lyder det fra Elisa Petersen, bibliotekschef i Grønlands Landsbibliotek.

Dansk firma skal hjælpe USA's militær i kamp mod droner

Systematic sælger it-løsning til New Zealands forsvar 

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs