ITWatch

Infocare: Vores turnaround er lykkedes

It-servicevirksomheden Infocares danske afdeling har i de senere år måttet melde flere tocifrede millionunderskud ud, når året skulle gøres op. 2016 endte dog i et anseeligt plus, og det ser endelig ud til, at man høster frugten af en årelang turnaround.

Adm. direktør i Infocare Danmark, Tanja Lykkehøj Holsøe. | Foto: PR/INFOCARE

Efter at have præsenteret flere tocifrede millionunderskud siden 2011 peger pilen nu endelig i den rigtige retning for den norske it-koncern Infocares danske afdeling. Virksomheden kan nemlig bryste sig af et overskud på 6 mio. kr. efter rekordunderskuddet på 21,3 mio. kr. i 2015.

Virksomheden har dermed hentet 27 mio. kr. på ét regnskabsår ud af en samlet bruttofortjeneste på 46,9 mio. kr. i det, adm. direktør Tanja Lykkehøj Holsøe kalder "en meget vellykket turnaround," hvor man blandt andet har trimmet forretningen og hentet flere samarbejder med internationale kunder gennem moderkoncernen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs