ITWatch

Infocare: Vores turnaround er lykkedes

It-servicevirksomheden Infocares danske afdeling har i de senere år måttet melde flere tocifrede millionunderskud ud, når året skulle gøres op. 2016 endte dog i et anseeligt plus, og det ser endelig ud til, at man høster frugten af en årelang turnaround.

Adm. direktør i Infocare Danmark, Tanja Lykkehøj Holsøe. | Foto: PR/INFOCARE

Efter at have præsenteret flere tocifrede millionunderskud siden 2011 peger pilen nu endelig i den rigtige retning for den norske it-koncern Infocares danske afdeling. Virksomheden kan nemlig bryste sig af et overskud på 6 mio. kr. efter rekordunderskuddet på 21,3 mio. kr. i 2015.

Virksomheden har dermed hentet 27 mio. kr. på ét regnskabsår ud af en samlet bruttofortjeneste på 46,9 mio. kr. i det, adm. direktør Tanja Lykkehøj Holsøe kalder "en meget vellykket turnaround," hvor man blandt andet har trimmet forretningen og hentet flere samarbejder med internationale kunder gennem moderkoncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs