ITWatch

Pandora indgår ny outsourcing-aftale og siger farvel til NNIT

NNIT-kunden Pandora har nu officielt opsagt sin aftale med it-leverandøren og i stedet indgået en ny aftale med en ny leverandør, skriver Computerworld.

Foto: Jacob Gronholt-Pedersen/Reuters/Ritzau Scanpix

Pandora har tidligere meldt ud, at selskabet ville opsige NNIT som leverandør, og nu har Pandora officielt opsagt NNIT og i stedet indgået en stor outsourcing-aftale med den indiske it-leverandør Tata Consultancy Services (TCS).

Det skriver Computerworld.

TCS skal fremover blandt andet stå for udvikling og vedligehold af Pandoras applikatioer, service desk, it-support af butikker og smykkeselskabets it-sikkerhed.

"Vi har valgt TCS, fordi selskabet har en dyb viden inden for detailhandel, produktion og samtidig har et stærk globalt og skalerbart setup med viden om det applikationslandskab, som vi har," siger Peter Cabello Holmberg, CIO hos Pandora, til Computerworld.

Pandora havde tidligere 60 it-leverandører, men vil fremover kun have tre centrale leverandører – TCS, Accenture og Verizon. Det nye setup skal samlet spare Pandora for 200 mio. kr. årligt på it-udgifter.

NNIT dropper langsigtede finansielle mål

NNIT: Under pres fra storkunder – ser tab af flere aftaler

NNIT-kunden Pandora sparer 200 mio. på it efter valg af ny leverandør

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger