ITWatch

It-leverandør efter 59 nye medarbejdere: Vi har fået dem vi gerne ville have

En it-leverandør til bankerne mærker ikke manglen på arbejdskraft, når det gælder specialister med it-kompetencer. Ifølge virksomhedens direktør er det lykkedes at få fat i det ønskede antal af nye medarbejdere.

Der er i løbet af det seneste år blevet sagt goddag til 59 nye it-specialister hos Bankdata, der leverer it-løsninger til en række banker.

Senest har en undersøgelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening peget på, at hver tredje finansvirksomhed oplever problemer i forbindelse med rekkuteringen af it-medarbjedere.

Det gælder dog ikke for Bankdata, fortæller selskabets adm. direktør Claus Hjort Bjerre til Computerworld.

"Det har været relativt nemt at ansætte de folk, vi gerne ville have, men det skal også siges, at vi har gjort en kæmpe indsats for at være i stand til det," siger Claus Hjort Bjerre til Computerworld.

Bankdata har i alt 738 medarbejdere, hvor de fleste sidder med en bank- eller it-faglig baggrund.

EU's nye datalov betyder milliardregning til danske virksomheder

Datacentraler om nye regler: Utrygt og barskt for bankfolk

Forsiden lige nu

Skat udviklede ny softwarerobot på 14 dage

En bunke på 30.000 mindre sager hos Skat blev sidste år startskuddet til at udvikle en softwarerobot, der kunne tage sig af sagsbehandlingen. I dag har Skatteforvaltningen etableret et kontor med 11 medarbejdere til at udvikle automatiseringsløsninger.

Microsoft omrokerer på direktionen i Danmark

Microsoft Danmark ryster posen og skifter ud på direktørposter. Det betyder, at der kommer nye chefer i spidsen for it-selskabets kommercielle salg samt for det tekniske løsningssalg.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger