ITWatch

Nestlé: Revolutionerende teknologi er tæt på at indtage fødevareindustrien

Inden længe bliver forbrugernes fødevarer personaliseret ved hjælp af kunstig intellligens. Det mener Michiel Kernkamp, der er nordisk direktør for verdens største fødevareselskab. Fremtidens teknologi byder på en pamflet af nye muligheder, men der er også udfordringer, som skal overvindes.

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Hvad skal Marie spise, når hun lige har lavet en ironman? Og hvad skal Poul spise efter en hel weekend med serier på sofaen? Eller hvad med Bente, der har en forhøjet risiko for at få alzheimers i en tidlig alder?

Inden længe kan avanceret teknologi blive tilgængelig for hr. og fru Danmark og dermed komme med kvalificerede bud på svar til disse spørgsmål.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger