ITWatch

Hovedejer: Netcompany jagter flere opkøb

Formandsskiftet skal styrke Netcompany i jagten på den vækst, selskabet er midt i. Flere opkøb er på agendaen, siger kapitalfonden bag.

Foto: PR/Netcompany

Netcompany henter erfaren it-profil ind på formandsposten. For kapitalfonden FSN Capital, der står bag Netcompany, sker det, sammen med udnævnelse af en række landechefer, for at styrke selskabet midt i en voldsom vækst.

"Vi ønsker at styrke bestyrelsen, for selskabet går utroligt godt. Vi har været så heldige at få Pekka Ala-Pietilä ind, som har siddet i bestyrelsen i SAP i 15 år, så det er en styrkelse af bestyrelsen," siger managing partner i FSN Capital Thomas Broe-Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs