ITWatch

Netcompany skifter bestyrelsesformand og ansætter landechefer

Konsulenthuset Netcompany får ny bestyrelsesformand i skikkelse af Nokia-veteran og ansætter samtidigt landechefer til sine fire markeder.

Adm. direktør i Netcompany André Rogaczewski. | Foto: PR/Netcompany

Netcompany skifter ud i toppen og får mangeårig Nokia-chef som bestyrelsesformand. Samtidigt ansætter virksomheden fire landechefer.

Det skriver Computerworld.

Den nye bestyrelsesformand bliver finske Pekka Ala-Pietilä, der i 1994 blev chef for Nokias mobildivision, fremgår det.

"Med valget af Pekka Ali-Pietalä som formand tilfører vi tung erfaring og kompetence i forhold til at opbygge en international organisation," siger André Rogaczewski, adm. direktør og medstifter i Netcompany, til mediet.

Netcompany, der opererer i Danmark, Polen, Norge og Storbritannien, udnævner også landechefer til hvert enkelt land, skriver mediet. Det fremgår dog ikke, hvem landecheferne er.

Som ITWatch skrev tidligere i oktober, købte Netcompany et britisk konsulenthus, Hunter Macdonald med 350 ansatte. Opkøbet skulle bane vejen for virksomheden til det offentlige engelske it, fortalte André Rogaczewski dengang til ITWatch.

Netcompanys britiske opkøb: Brexit skaber behov for tusindvis af nye it-løsninger

Rogaczewski: "Man skal turde tage skridtet og sige, at nu kæmper vi sgu mod de store" 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs