ITWatch

Netcompany-ejer kåret som årets bedste kapitalfond

En rundspørge blandt 30 aktører foretaget af mediet Insidebusiness kårer FSN Capital, der har en stor ejerandel i Netcompany, til årets bedste kapitalfond.

Foto: PR/NETCOMPANY

Den sandsynlige børsnotering af Netcompany er med til at sikre den norske kapitalfond FSN Capital en stærk position på det danske marked. Derfor bliver den af 30 aktører udråbt til landets bedste kapitalfond af mediet Insidebusiness, der har lavet rundspørgen blandt aktørerne, som tæller landets kapitalfonde, deres rådgivere og investorer.

"FSN er dybt professionelle i de processer, de involverer sig i. De agerer meget struktureret og virker meget fokuserede på, hvad det er for en type virksomheder, de gerne vil købe. På mange måder udfylder FSN i dag den plads i markedet, som Nordic Capital havde for nogle år siden. Og så er salget af Lagkagehuset bare en exit, som man må tage hatten af for," siger en af de adspurgte med henvisning til kapitalfondens salg af den danske bagerkæde.

I 2015 solgte Netcompanys adm. direktør, André Rogaczewski og hans to partnere Carsten Gomard og Claus Jørgensen aktier til FSN Capital for 1,1 mia. kr.

Avis: Netcompany kan være på vej med børsnotering

Netcompany satser på brugerspecialister: "Vi tager mere ansvar for kundens forretning" 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs