ITWatch

Unity går sammen med konsulenthus om at udvikle løsninger til metaverset

Danskstiftede Unity vil sammen med Capgemini skabe branchespecifikke løsninger til kunder i metaverset.

Claus Rydkjær er adm. direktør i Capgemini Danmark. | Foto: PR

Det internationale konsulenthuset med de franske rødder Capgemini har slået folderne sammen med danskstiftede Unity for at udvikle branchespecifikke løsninger og usecases til kunder i metaverset.

Dermed udvider de parter deres allerede eksisterende samarbejde, oplyser de i en pressemeddelelse.

”Vi har i dag en stærk position indenfor customer experience. Derfor er udforskningen af metaverse en logisk udbygning af vores arbejde med at afdække nye kanaler og muligheder for kunderne. Her har Unity en af verdens førende tekniske platforme til at skabe og drive interaktivt, 3D-content i realtid,” udtaler Claus Rydkjær, der er adm. direktør i Capgemini Danmark.

Han peger på, at metaverset blandt andet rummer mulighed for at skabe nye kunderelationer for virksomheder. Det gælder inden for en række vidt forskellige brancher som produktion, ingeniørvirksomhed, byggeri eller detailhandel.

Danskstiftede Unity afviser købstilbud fra Applovin

Danskstiftede Unitys opkøbsaftale truet af frieri fra Applovin

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs